Postet nga: Adea Batusha

Prokurori Kërkon Dënimin e Aktivistëve të Vetëvendosjes

Në fjalën përfundimtare në gjykimin e aktivistëve të Vetëvendosjes për sulmin kundër Kuvendit të Kosovës, prokurori i Prokurorisë Speciale, Abdurrahim Islami tha se ...

Prokurori Përdor Praktikë të Rrallë të Prezantimit të Provave

Prokurori i Prokurorisë Speciale të Kosovës, Abdurrahim Islami, po përdor një praktikë të rrallë në tentimin për të bindur Gjykatën se të pandehurit për sulmin ...

Mbrohen në Heshtje të Akuzuarit për Sulmin në Kuvend

Të akuzuarit për sulmin kundër ndërtesës së Kuvendit të Kosovës, Atdhe Arifi, Frashër Krasniqi, Egzon Haliti dhe Adea Batusha u deklaruan se do të ...

Aktivistët e VV-së Deklarohen të Pafajshëm, e Quajnë Politike Aktakuzën

Aktivistët e VV-së Deklarohen të Pafajshëm, e Quajnë Politike Aktakuzën

Prokurori Abdurrahim Islami lexoi aktakuzën ndaj Atdhe Arifit, Frashër Krasniqit, Egzon Halitit dhe Adea Batushës ndërsa të akuzuarit dëgjuan të ulur.

Gjykata Refuzon Lirimin e Aktivistëve

Katër aktivistët e “Vetëvendosjes” të akuzuar për sulmin e nëntorit të vitit të kaluar me mjet shpërthyes në ndërtesën e Kuvendit do ...

Aktivistët e VV-së Deklarohen të Pafajshëm

Në seancën e sotme Frashër Krasniqi, Adea Batusha,  Atdhe Arifi e Egzon Haliti, katër aktivistët e “Vetëvendosjes” të akuzuar për sulmin me mjet shpë...

Më 25 Janar Seanca për Sulmin Kundër Kuvendit të Kosovës

Katër aktivistët e Vetëvendosjes të akuzuar për sulmin e 4 gushtit 2016 për sulmin me mjet shpërthyes kundër ndërtesës së Kuvendit të Kosovë...

Avokatja e Adea Batushës: Prokurori u Ngut!

Florije Drevinjës, avokates së Adea Batushës, njërës nga katër të akuzuarit për sulmin në Kuvend gjatë gushtit, aktakuza e sotme po i duket e ...