Postet nga: abelard tahiri

Kosova Pret Largimin e EULEX-it

Mandatit i misionit të Bashkimit Europian për sundimin e ligjit – EULEX duhet të përmbyllet në qershor të vitit 2018, thonë përfaqësues të institucioneve të Kosovë.

Tahiri: 62% e Qytetarëve Nuk Kanë Dëgjuar për Gratë që Trashëgojnë Pronë

Në tryezën për të drejtat e grave në pronë dhe dhunën gjinore, të organizuar nga OJQ “POLIS”, u tha se mungon vetëdijesimi i qytetarëve pë...

Tahiri: Për të Rritur Sigurinë në Burgje Punësohen edhe 120 Gardianë

Ministri i Drejtësisë, Abelard Tahiri, dhe kryetari i KMDLNj-së, Behxhet Shala, kanë nënshkruar një memorandum për monitorimin e punës së Shërbimit Korrektues të Kosovës, ...

Kërkohet Mbrojtje për Kallxuesit e Korrupsionit

Shefja e Zyrës së Bashkimit Europian në Kosovë, Natalia Apostolova, ka kërkuar mbrojtje më efikase për kallxuesit e korrupsionit nëpër institucione dhe organizata që financohen ...

Tahiri: Luftimi i Korrupsionit, Prioritet në Mandatin Tim

Ministri i Drejtësisë, Abelard Tahiri, tha sot se luftimi i korrupsionit do të jetë prioritet gjatë punës së tij në krye të kësaj ministrie.

Tahiri: Prioritet Sundimi i Ligjit

Në Konferencën e Shtatë Vjetore Gjyqësore ministri i Drejtësisë Abelard Tahiri tha se detyrë e tij është që të sigurohet qasja të të gjithëve në drejtë...

PDK Shpreh Keqardhje për Kandidimin për Kryetar Komune të të Dënuarit

Në emisionin “Jeta në Kosovë” në të cilin u diskutuan zgjedhjet lokale të vitit 2017, anëtari i kryesisë së PDK-së, Abelard Tahiri, ka thënë që kandidimi i Florim Shkretë...

A do të Pranohen Rezultatet Përfundimtare nga Partitë Politike

Emisioni ‘Jeta në Kosovë’ këtë herë diskutoi për zgjedhjet lokale në Kosovë dhe dhe çështjet që kanë mbetur ende të hapura nga ky proces.