Postet nga: 28 Nëntori

E hëna ditë pune, thotë kryeministri Hoti

Përderisa disa shkolla në Kosovë individualisht e kanë shpallur të hënën ditë pushimi për shkak të 28 Nëntorit, kryeministri i vendit Avdullah Hoti, ka bërë ...

Komuna e Prizrenit hap konkurs artistik për 28 Nëntorin

Kuvendi i të Rinjve të Prizrenit në bashkëpunim me Drejtorinë për Kulturë, Rini dhe Sport, për nder të 28 Nëntorit do të organizojë një aktivitet me të ...

Hapet ekspozita, ‘Nga nëntorët vijmë, në nëntorë shkojmë’

Për nder të 28 Nëntorit, Agjencia Shtetërore e Arkivave e Kosovës dhe Drejtoria e Përgjithshme e Arkivave e Shqipërisë kanë hapur sot ekspozitën “Nga ...

Shkolla “28 Nëntori” në Raushiq të Pejës përfiton 13 mijë euro

Një shkollë nga Komuna e Pejës ka përfituar grante shkollore në vlerë prej 13 mijë euro.

Meta: 28 nëntori na gjeti në zi, të angazhohemi për të nderuar flamurin kombëtar

 

Minxhozi: 28 Nëntori, dita që i bashkon shqiptarët

 

Përvjetori i shpalljes së mëvetësisë e gjen popullin shqiptar plot dhimbje

 

107 vjet nga shpallja e pavarësisë së Shqipërisë

Sot 107 vjet më parë në Vlorë përfaqësues të Vilajeteve shqiptare e shpallën Pavarësinë e Shtetit Shqiptar. Kuvendi Kombëtar i Vlorës mbledhjen e tij të ...