Postet nga: 25 vjetori i i Clirimit te Kosoves

Krasniqi: Burrat që po mbahen në Hagë, testament i gjallë i përpjekjeve për liri dhe shtet

Kryetari i PDK-së, Memli Krasniqi, ka uruar qytetarët për Ditën e Çlirimit, duke shprehur nderime dhe mirënjohje ndaj të gjithë atyre që kontribuan për lirinë ...

Gashi: Ndërhyrja e NATO-s në vitin 1999 ishte jetike për kosovarët

Në seancën solemne të Kuvendit të Kosovës, në shënim të 25-vjetorit të çlirimit të vendit, shefi i Grupit parlamentar të LDK-së, Arben Gashi tha se kjo ditë ...

Tahiri: Kosovës në këtë ditë po i mungojnë protagonistët e luftës

Në seancën solemne që u mbajtë në Kuvendin e Kosovës, më 12.06.2024, shefi i Grupit parlamentar të AAK-së, Besnik Tahiri, ka thënë se 25 vjet më parë në Kosovë ...

Bogujevci: Më 12 qershor 1999 isha e shtrirë në spital

Në seancën solemne në Kuvendin e Kosovës në shënim të 25-vjetorit të Ditës së Çlirimit, përfaqësuesja e grupit parlamentar, Saranda Bogujevci ka ndarë historinë ...

Osmani: Kur trupat e NATO-s shkelen në Kosovë, s'ishin vetëm ushtarë, por ishin shpëtimtarë

Presidentja e Kosovës, Vjosa Osmani, gjatë fjalimit në seancën solemne të Kuvendit të Kosovës, më 12.06.2024, ka uruar të gjithë qytetarët për 25- vjetorin e çlirimit ...