Postet nga: 20 vjet

Ish-presidenti Clinton vjen në Kosovë për 20 vjetorin e çlirimit

Ish-presidenti i Shteteve të Bashkuara të Amerikës, Bill Clinton, do të jetë në Kosovë për shënimin e 20 vjetorit të çlirimit të Kosovës.

Madeleine Albright vjen në Kosovë për 20 vjetorin e çlirimit

Ish-sekretarja e Shtetit të Shteteve të Bashkuara të Amerikës, Madeleine Albright, do t’i bashkëngjitet popullit të Kosovës në shënimin e 20 vjetorit të çlirimit.

BE: 24 marsi 1999, hapi një periudhë të vështirë për rajonin dhe BE-në

Zyra e BE-së në Kosovë ka kujtuar 20 vjetorin e bombardimeve të NATO-s kundër caqeve ushtarake e policore serbe si një datë kritike për Kosovën dhe për ...

Meta: Përherë mirënjohës ShBA-së dhe NATO-s

Presidenti i Shqipërisë, Ilir Meta ka kujtuar fillimin e sulmit të forcave ajrore të NATO-s kundër forcave serbe.

Veseli falënderon Maqedoninë e Veriut për ndihmën gjatë luftës në Kosovë

Kryetari i Kuvendit të Kosovës, Kadri Veseli është duke qëndruar në Maqedoninë e Veriut në 20 vjetorin e fillimit të sulmit të forcave ajrore të NATO-s ndaj forcave serbe.

Albin Kurti: Dita e parë dhe e fundit e intervenimit të NATO-s ishin më të mirat

Kryetari i Lëvizjes Vetëvendosje, Albin Kurti ka numëruar tri arsyet kryesore se pse NATO filloi sulmin mbi caqet serbe 20 vjet më parë

Misioni i OSBE-së: Përpjekjet për shmangien e konfliktit nuk patën sukses

Misioni i OSBE-së në Kosovë ka kujtuar 20 vjetorin e fillimit të sulmeve të NATO-s kundër forcave serbe.

Dokumentari i BBC-së: Lufta e Kosovës, konflikti që nuk po merr fund

Më 24 mars 1999, ShBA dhe aleatët e saj perëndimorë filluan një fushatë bombardimi ndaj Serbisë që i dha fund luftës së Kosovës.