Postet nga: 11 vjetori i pavaresise

Federata Aeronautike e Kosovës mohon të jetë paguar nga Qeveria për performancën e 17 shkurtit

Federata Aeronautike e Kosovës ka njoftuar se të gjitha parashutat dhe pajisjet përcjellëse që kanë performuar në paradën për Ditën e Pavarësisë janë ...

Avdullah Hoti krahason shpenzimet e Mustafës dhe Haradinajt për festën e pavarësisë

Shefi i grupit parlamentar të LDK-së, Avdullah Hoti ka krahasuar shpenzimet e qeverisë së kaluar më qeverinë e tashme për përvjetorët e Pavarësisë, duke pretenduar se ...

VIDEO: Si e kujton orën e parë të mësimit pas shpalljes së Pavarësisë mësuesja nga Gjilani?

Një ditë pas shpalljes së Pavarësisë së Kosovës më 17 shkurt 2008, të gjitha shkollat orën e parë të mësimit ia kishin kushtuar kësaj dite.

Veseli: Qeveria nuk do të bjerë për shkak të taksës

Kryetari i Kuvendit të Kosovës, Kadri Veseli në fjalimin e tij para deputetëve dhe mysafirëve të tjerë për nder të 11-vjetorit të Pavarësisë së Kosovë...

Ish-Presidenti Sejdiu kujton 17 shkurtin e 2008-ës

Ish-presidenti i Kosovës, Fatmir Sejdiu, ka thënë se çdo 17 shkurt ka emocionin e veçantë, ngase sipas tij ai na rikthen në Ditën e Diel të 17 shkurtit 2008.

Aletrantiva ia numëron dështimet e qeverisë Haradinaj

“Në vitin e “ekonomisë” në 11 vjetorin e pavarësisë, Qeveria Haradinaj, po mbulon secilën shkelje të mundshme me vendimin e taksës dhe me ikjen nga përgjegjësia ...

Ecje e ngadaltë ekonomike përgjatë 11 vjetëve të pavarësisë

Ekonomia në vitet e pavarësisë, nuk ka treguar ndonjë zhvillim që mund të ndikonte në përmirësimin e mirëqenies sociale të qytetarëve, konsiderojnë ekspertë për çë...

Për një himn me vargje

Rrethanat politike në të cilat u shpall Pavarësia e Kosovës, 11 vjet më parë, më 17 shkurt 2008, ia pamundësuan shtetit më të ri në Evropë që ta ketë himn ...