Postet nga: 100 euro shtese

Ndahen mjetet për 100 euro për studentët dhe punëtorët e ndërmarrjeve publike

Qeveria e Kosovës ka aprovuar kërkesën e Ministrisë së Financave për zbatimin e pagesave prej 100 eurosh për punonjësit e ndërmarrjeve publike dhe pë...

Qeveria tregon kur pritet të shpërndahen 100 eurot për studentët

Ekzekutimi i shtesave prej 100 euro për grupin e parë të studentëve aplikues pritet të ndodhë brenda këtij muaji.

Nis pagesa e 100 eurove edhe për pjesën e mbetur të sektorit privat

Ministri i Financave, Hekuran Murati, ka bërë të ditur se sot është procesuar pagesa prej 100 eurove për 14 mijë e 42 punëtorë të sektorit privat, të cilët është ...

PDK: Të ndahen nga 100 euro në muaj për të punësuarit dhe të papunët

Anëtari i kryesisë së Partisë Demokratike të Kosovës, Blerand Stavileci ka kërkuar nga Qeveria të ndajë nga 100 euro në muaj për të gjithë punëtorët ...

Ministri i Financave tregon se kur pritet të shpërndahen shtesat nga 100 euro

Kryeministri i vendit, Albin Kurti njoftoi se kanë marrë vendim që t’i ndajnë nga 100 euro shtesë për pensionistët, punëtorët e sektorit publik e privat, studentet ...

Kurti: Do t'i ndajmë nga 100 euro për pensionistët, punëtorët e studentët

Kryeministri i Kosovës Albin Kurti ka premtuar se për muajin prill pensionistëve dhe punëtorëve të sektorit privat e publik do t’iu ndahen nga 100 euro ...