Postet nga: 10% e trustit

Krasniqi flet nëse ka rrezik që vlera e parave në Trust të bjerë pas tërheqjes

Zëvendësdrejtori i Trustit Pensional, Agron Krasniqi, ka folur lidhur rrezikun që vlera e parave në Trust të bjerë pas tërheqjes së 10-përqindëshit.

Prebreza: Rimbursimi vetëm për ata që i kanë deri në 10 mijë euro në Trust është diskriminues

Gazetari i ekonomisë dhe redaktori i KALLXO.com, Visar Prebreza, ka thënë se vendimi që të rimbursohen vetëm ata që i kanë deri në 10 mijë euro në Trustin ...

Nga sot fillon aplikimi për tërheqjen e 10% nga Trusti

Zëvendësdrejtori i Trustit, Agron Krasniqi, ka thënë se aplikimi për tërheqjen e 10-përqindëshit të parave nga Trusti pensional fillon nga dita e sotme ...

Zëvendësdrejtori i Trustit: Një e treta e qytetarëve që kanë kontribuar në Trust do të marrin deri në 50 euro nga tërheqja e 10-përqindëshit

Zëvendësdrejtori i Trustit, Agron Krasniqi, ka folur lidhur me numrin e llogarive në Trust dhe sa prej tyre fitojnë më shumë e sa më pak nga tërheqja ...

Debati për 10-përqindëshin e Trustit - LIVE

Sonte në emisionin e KALLXO.com do të diskutohet për tërheqjen e 10-përqindëshit nga Fondi i Kursimeve Pensionale (Trusti).

Ku mund t'i shikoni detajet për mjetet që mund të tërhiqen nga Trusti?

Në një seancë të jashtëzakonshme të thirrur nga Partia Demokratike e Kosovës, Kuvendi i Kosovës miratoi Ligjin për Rimëkëmbje Ekonomike me 72 vota për, ...

Kuvendi pa kuorum për Ligjin për Rimëkëmbje Ekonomike

Projektligji për Rimëkëmbjen Ekonomike nuk ka arritur të kalojë as në seancën e së hënës në Kuvendin e Kosovës.

Kuvendi tenton sërish të vendosë për tërheqjen e parave të Trustit

Shefi i Grupit Parlamentar i LDK-së, Arben Gashi ka kërkuar që në seancën e sotme të dalin për votim sërish disa pika që nuk kanë arritur ...