Postet nga: 1 qershori

Rrëfim nga Plemetini: Fëmijët që nuk festojnë ditën e tyre

Në Ditën Ndërkombëtare të Fëmijëve, të miturit e komuniteteve Rom, Ashkali dhe Egjiptas vazhdojnë të  jetojnë në kushte te mjerueshme varfërie, në mes të ...

Dita Ndërkombëtare e Fëmijëve

Dita e Fëmijëve shënohet me 1 qershor në mbarë botën.

Nga 1 qershori fillon matja e gazrave tek automjetet

Ministria e Infrastrukturës që nga data 1 qershor do të fillojë matjen e gazrave tek automjetet.

KOMF, del me kërkesa konkrete për mbrojtjen e fëmijëve

Koalicioni i OJQ–ve për Mbrojtjen e Fëmijëve në Kosovë – KOMF, me rastin e 1 Qershorit, Ditës ndërkombëtare të fëmijëve ka adresuar rekomandimet ...

Kryeministri Haradinaj: Fëmijët nuk janë në pozitë të mirë

Kryeministri Ramush Haradinaj po merr pjesë në konferencën për shënimin e 1 Qershorit – Ditës Ndërkombëtare për të Drejtat e Fëmijëve. Ai me ...

Shënohet Dita e Fëmijëve

Dita e Fëmijëve shënohet me një qershor në mbarë botën. Por cili është historiku prapa kësaj dite?

Rriten pagesat për strehim të fëmijëve pa përkujdesje dhe me nevoja të veçanta

Në prag të 1 Qershorit, Ditës Ndërkombëtare të Fëmijëve, Ministri i Punës dhe Mirëqenies Sociale, Skender Reçica, ka marrë vendim për rritje ...

Policia Nderon me Aktivitet Fëmijët në Ditën e Tyre

Sipas Policisë, qëllimi i këtij aktiviteti, që u organizua në sheshin “Zahir Pajaziti”, është t’u tregohet fëmijëve që ata bëjnë mbrojtjen, promovimin dhe respektimin ...