Postet nga: 1 qershori

ETEA shfaq 4 filma edukativë në Ditën e Fëmijëve

Organizata ETEA ka shfaqur sot në Kino Armata në Prishtinë 4 filma edukativë në Ditën Ndërkombëtare të Fëmijëve.

Konjufca: Fëmijët janë e ardhmja e shtetit tonë

Me rastin e 1 Qershorit - Ditës Ndërkombëtare të Fëmijëve, kryetari i Kuvendit të Kosovës, Glauk Konjufca, vizitoi SOS Fshatrat e Fëmijëve dhe ...

Kurti: Avancimi i të drejtave të fëmijëve është edhe përkushtim gjithëshoqëror

Kryeministri i Kosovës, Albin Kurti, në ditën ndërkombëtare të fëmijëve, tha se garantimi dhe avancimi i të drejtave të fëmijëve është sa ...

Avokati i Popullit kërkon zbatimin e Ligjit për Mbrojtjen e Fëmijëve

Në Ditën Ndërkombëtare të Fëmijëve, Institucioni i Avokatit të Popullit ka kërkuar që shoqëria të reflektoj për gjendjen e të drejtave të ...

Disa nga aktivitetet për shënimin e 'Ditës së Fëmijëve - 1 Qershori'

Dita e Fëmijëve shënohet më 1 qershor në mbarë botën, pasi në këtë datë është mbajtur Konferenca Botërore e Mirëqenies së Fëmijëve ...

Kuvendi hap dyert për fëmijët për nder të 1 Qershorit

Me rastin e 1 Qershorit – Ditës Ndërkombëtare të Fëmijëve, të martën, në kuadër të aktiviteteve për nder të kësaj dite, prej orë...

Fëmijët e harruar

Në Ditën Ndërkombëtare të Fëmijëve, familjet që kujdesen për fëmijë me aftësi të kufizuara ndihen të zhgënjyera me shtetin e Kosovë...

Dita e Fëmijëve - Teatri Magjik i Fëmijëve mbush dy vjetorin e themelimit

Sot në Ditën Ndërkombëtare të Fëmijëve, Teatri Magjik i Fëmijëve në Gjilan mbush dy vjet.