Synavere Rysha

Të dhënat personale: Ditëlindja: 02/07/1971 Vendlindja Ferizaj Shkollimi: Fakulteti Ekonomik, Universiteti i Prishtinës Master, Menaxhim Trajnimet: KKSHA (Ushëheqje dhe Anti-Korrupsion) ILO (Trajnime për Qeverisje Lokale dhe Zhvillim Ekonomik në nivel Lokal) Torino, Itali 2002 Postet profesionale të tashme dhe në të kaluarën: Menaxhere e zyres se RB në Kuvendin Komunal, Ferizaj Auditore e brendshme në Kuvendin Komunal, Ferizaj Njohuritë e gjuhëve: Shqip dhe Anglisht

Kallxo 29/05/2014 - 15:51
NDËRVEPRIMI0
Prishtina Insight
NA NDIQNI

Send this to a friend