VIDEO - Tywan Claxton realizon njërin prej nokautëve më të frikshëm në MMA

Tywan Claxton ka debutuar në mënyrë shkëlqyer në MMA.

28 vjeçari bëri debutimin e tij profesional në Bellator 186 ndaj Jonny Binilla- Bowman, duke e nokautuar brenda 90 sekondave me një goditje të frikshme me gju.

Amerikani Claxton e zëri në befasi kundërshtarin e tij duke e nokautuar i cili u shtri në tokë pa ndjenja.

Jonny Bobilla – Bowman kishte nevojë për ndihmën e mjekëve pasi goditja në gju i kishte shkaktuar dhimbje të mëdha,.

Claxton, i cili ishte një amator me rekordin shtatë fitore dhe asnjë humbje, në këtë nokaut i ka sigurua një vend vetës në histori të UFC-së.