Torvioll Stullqaku më i mirë i 'Xhiros së katër' në Supërligën e Kosovës

 

Futbollisti i Klubit Malisheva, Torvioll Stullaqku është zgjedhur futbollisti më i mirë në kuadër të javës së katër të BKT Supërligën e Kosovës pas paraçitjes së mirë për Malishevën.

Qendër sulmuesi Stullqaku sulmuesi i Malishevës ka shënuar tre gola në këtë fillim të kampionatit duke dëshmuar që është lojtar shumë i rëndësishëm për ekipin e tij.

Pas katër xhirove të zhvilluara në supërligën e Kosovës ka 2 fitore, 1 barazim dhe 1 humbje duke grumbulluar 7 pikë.