Milan tregon për gjendjen e Rebicit pas lëndimit ndaj Crotones

Ante Rebic u detyrua ta lëshonte lojën më herët ndaj Crotones, pasi e lëndoi bërrylin e majtë.

Milani gjatë ditës së sotme ka njoftuar se Rebic do t’i nënshtrohet një rezonance magnetike brenda 10 ditëve për ta ditur gjendjen e lëndimit të tij.

“AC Milan njofton se pas zhvendosjes së bërrylit të tij të majtë të pësuar në ndeshjen Crotone-Milan, sot Ante Rebić iu nënshtrua një skanimi CT që konfirmoi mungesën e frakturave dhe hetimeve të mëtejshme që përjashtuan ndërlikimet e nervit vaskular periferik. Një rezonancë kontrolli me vlerësimin e specialistëve është planikuar për rreth dhjetë ditë”, thuhet në njoftimin e Ante Rebicit.