Manchester City përjashtohet nga Liga e Kampionëve për dy sezone

Kampioni aktual në Ligën Premier të Anglisë, Manchester City, është përjashtuar nga liga më e famshme e futbollit të klubeve, Liga e Kampionëve.

BBC Sport raporton se përjashtimi i Cityt është për dy vite është bërë për shkak se janë zbuluar “shkelje serioze” të licencave në UEFA dhe rregulloreve të lojtarëve në fushën e financave.

Klubi anglez u dënua me 30 milionë euro gjobë.