Kjo është gjendjen e sportistëve kosovarë në Santiago të Kilit (FOTO)

Federata e Karatesë e Kosovës, ka njoftuar se Kombëtarja e Kosovës në Karate është mirë, pas protestave  në Santiago të Kilit.

Kosova do të marrë pjesë me 14 garues në kampionatin botërorë për kadetë, juniorë dhe U21, që do të mbahet nga 23 deri me 27 tetor në Santiago të Kilit.

Rigon Baruti Kadet -57kg

Albinot Selami Junior -61kg

Endrit Beka Junior -55kg

Elton Musliu Kadet +70kg

Betim Maliqi Junior -68kg

Fatijon Bajrami Kadet -63kg

Altin Maloku U21 -75kg

Melos Gashi Junior +76kg

Endrit Shaqiri U21 -84kg

Mirlind Rexhepi Junior -76kg

Albulenë Gërvalla U21 -55kg

Vesa Ibrahimi Junior -59kg

Elmedina Istogu Juniore -59kg