Këto janë 10 kombëtaret nga Europa të cilat janë kualifikuar në Botëror

10 kombëtare nga Europa e kanë siguruar biletën për Kampionatin Botëror “Katari 2022”.

Kombëtarja e fundit që e siguroi kualifikimin në Botëror ishte Holanda pas fitores 2-0 ndaj Norvegjisë.

10 kombëtaret që e kanë siguruar kualifikimin janë: Belgjika, Kroacia, Danimarka, Anglia, Franca, Gjermania, Serbia, Spanja, Zvicra dhe Holanda.