Këshilla nga Leonard Nikaçi, djegim kalori nga karantina

Shkaku i pandemisë së COVID -19, janë mbyllur të gjitha palestrat sportive, duke bërë q shumë sportist të humbasin ushtrimet e tyre që i kanë praktikuar rregullisht në palestra.

Leonard Nikaçi nga Transformohu, në bashkëpunim me KALLXO.com, do të sjellin këshilla për fitnes se si duhet të stërviteni në shpi.

Leonardi sot do të na tregoj se cili është ushtrimi i duhur për të djegur më shpejt kalori dhe të fitojmë kondicion nga shtëpia duke e bërë ushtrimin Split Jump.

Në video mund ta shihni sesi realizhohet ushtrimi Split Jumps.

Po ashtu Transformohu e ka bërë programin e ushtrimeve të cilin mund ta shkarkoni falas prej shtëpisë.

Fitnesi në karantinë: Ushtrimi i cili iu ndihmon të fitoni kondicion nga shtëpia