Formacioni i vitit te vajzat për vitin 2020 nga FIFA

FIFA ka zgjedhur 11-shen më ë mirë për vitin 2020 për vajzat.

Në mesin e yjeve është futbollistja amerikane Megan Rapinnoe.

Më poshtë mund ta shihni formacionin më të mirë të FIFA-s për vitin 2020.

Procesi i votimit për këtë edicion të The Best FIFA Football Aëards u nda në katër seksione, me një peshë prej 25 për qind për secilin: kapitenët e skuadrave, trajnerë të ekipit kombëtar, vota e tifozëve, dhe 200 gazetarë nga e gjithë bota.

Votimi filloi më 25 nëntor dhe përfundoi më 9 dhjetor.