Drenica – Gjilani përfundon pa fitues

Drenica dhe Gjilani i kanë ndarë pikët duke barazuar me rezultat 0-0, ndeshje e vlefshme për xhiron e 22-të në Superligë.

Pas këtij barazimi Gjilani pozicionohet në vendin e katërt me 32 pikë.

Kurse, Drenica në vendin e nëntë me 24 pikë.

Në xhiron e ardhshme Gjilani e pret në shtëpi Arbërinë.

Kurse, Drenica do të udhëtoj drejt Suharekës për t’u përballur me Ballkanin.