Bayerni konfirmon largimin e tre lojtarëve

Bayerni ka konfirmuar konfirmuar largimin e tre lojtarëve, pas përfundimit të këtij sezoni.

David Alaba, Javier Martinez dhe Jerome Boateng nuk do t’i vazhdojnë kontratat e tyre që i përfundojnë pas përfundimit të këtij sezoni.

Bayerni i ka falënderuar të tre lojtarët për kontributin e dhënë për këtë klub.

Bavarezët i konsiderojnë si legjenda të klubit këta tre lojtarë.

Të tre lojtarët i kanë fituar të gjithë titujt e mundshëm që janë për klube me Bayernin.

David Alaba iu bashkua Bayernit në vitin 2010.

Jerome Boateng iu bashkua Bayernit në vitin 2011 nga Manchester City.

Javi Martinez iu bashkua Bayernit në vitin 2012 nga Athletic Bilbao.