Zhduket një vajzë në Viti

Një qytetar i Vitisë është në kërkim të vajzës së tij.

Ai është ankuar në Polici se vajza është larguar nga shtëpia dhe nuk dihet vendndodhja e saj.

Sipas Policisë, rasti është raportuar gjatë ditës së djeshme ne ora 23:50 dhe është informuar prokurori.

Në lidhje me këtë njësitë policore janë vënë në hetime.