Ilustrim

Zhduken dy të mitura në Viti

Dy vajza të mitura janë zhdukur në Viti.

Policia në raportin 24 orësh ka njoftuar policinë se dy vajza e tij të mitura janë zhdukur.

Sipas njoftimit, ankuesi ka njoftuar se vajzat e tij janë zhdukur para dy ditëve, kur kanë dal nga shtëpia dhe nuk janë kthyer më.
Policia nuk ka dhënë detaje të tjera në lidhje me rastin.