Zëvendësministrja e Punëve të Jashtme raporton 29 vizita

Zëvendësministrja në Ministrinë e Punëve të Jashtme, Rejhan Vuniqi ka raportuar edhe për punët dhe aktivitetet që i ka zhvilluar brenda MPJ-së.

Ajo ka thënë se ka marrë pjesë në takime të rregullta me drejtorët e departamenteve politike, në grupin punues për hartimin e strategjisë për diplomaci ekonomike, në hartimin e strategjisë për politikën e jashtme, në hartimin e planit të punës.

Zëvendësministrja Vuniqi, në raportin 100 ditor të punës së saj dorëzuar kryeministrit, të cilin e ka siguruar KALLXO.com, ka thënë se e ndan raportin e punës në tri pjesë, vizitat dhe aktivitetet brenda dhe jashtë Kosovës, aktivitetet nga fusha e diplomacisë ekonomike dhe aktivitete të tjera në hartimin e dokumenteve punuese në Ministrinë e Punëve të Jashtme.

Në kuadër të pjesë së parë të punës, Vuniqi ka raportuar se ka realizuar 29 vizita dhe aktiviteteve brenda dhe jashtë Kosovës.

Në raportin e punës, Vuniqi ka llogaritur si punë edhe pjesëmarrjen nëpër konferenca të ndryshme, brenda dhe jashtë vendit.

“Pjesëmarrja në tryezën e organizuar nga Ministria e Ambientit dhe Planifikimit Hapësinor me temën, “Cilësia e ajrit në Kosovë, sfidat dhe veprimet””, shkruhet në raportin e Vuniqit.

Kurse sa i përket pjesës së dytë të punës, në fushën e diplomacisë ekonomike, Vuniqi ka thënë se ka organizuar forume ekonomike, ka marrë pjesë në në platforma dypalëshe dhe shumë palëshe të karakterit ekonomik etj.

KËTU mund të lexoni raportin e plotë të zëvendësministres, Rejhan Vuniqi.

KALLXO.com do të vazhdoj t’i publikoj nesër raportet e radhës të zëvendësministrave.

Shkrime të tjera nga dosja e zëvendësministrave:   

Zëvendësministri: Kam qenë prezent në konferencën e kryeministrit Haradinaj

Zëvendësministri ndihet komod me karrigen

Zëvendësministri e raporton punë takimin me Ministrin

Zëvendësministri e llogaritë punë pjesmarrjen në tryeza e konferenca

Zëvendësministri: Kam përfaqësuar ministrinë në përurime

Zëvendësministri i dërgon kryeministrit ‘raport shkencor’ për ndotjen

Zëvendësministri i raporton Haradinajt: Kontaktova me Coca Cola HBC

Telashet e zëvendësministrit: Mungesa e numrave të telefonave

Zëvendësministri raporton për debate publike e paraqitje nëpër media

Zëvendësministrja: 104 foto për ta bindur Haradinajn

Ankohet zëvendësministri: Nuk kam komunikim me ministrin

Zëvendësministri: Isha në Novi Pazar e Guci

Zëvendësministri Qazim Rrahmani: Kam zhvilluar një turne nëpër Kosovë

100 ditët e Zëvendësministrit: Ishte tremujor plot ritëm

Raporti i punës: Një memorandum, disa ftesa e agjenda dhe shumë foto

Zëndësministri me katër takime për 100 ditë

Zëvendësministri: Kam marr pjesë në konferencën për media të ministrit Lluka

Zëvendësministri: Më 29 dhjetor ishte darka festive e fundvitit

Zëvendësministri i tregon kryeministrit për kullosat e Kosovës që nga koha e Perandorisë Romake

Zëvendësministri: Me ftesë të Kabinetit së Kryeministrit mora pjesë në dy takime

Zëvendësministri i raporton Haradinajt: Kam shpërnda mirënjohje për mësuesit

Raportimi tek Kryeministri: Në cilësinë e zëvendësministrit isha në Restorant në Prizren

Zëvendësministri i raporton Haradinajt se ku e festoi 10 vjetorin e Pavarësisë

Zëvendësministri i raporton Haradinajt bisedën në radio dhe 54 fotografi nga takimet

Zëvendësministri i raporton Haradinajt: Vizitova tri ambasada të Kosovës

Zëvendësministri i raporton Haradinajt: I vizitova 69 ndërtesa

Zëvendësministri i raporton Haradinajt: Kam kontrolluar 288 lëndë

Agim Çeku i raporton Haradinajt: Kam dalë në TV

Zëvendësministri i raporton Haradinajt: Jam taku me Ty!

Fotografi për ta bindur Haradinajn se zëvendësministri punoi

Zëvendësministri i ankohet kryeministrit: Nuk kam bashkëpunim me Ministrin Abelard Tahiri

Zëvendësministri i raporton Haradinajt lajme shpresëdhënëse për Diasporën

Raporti me gabime drejtshkrimore i zëvendësministrit të bujqësisë

Zëvendësministri ia shpjegon Kryeministrit rregulloren e Qeverisë

Zëvendësministri i raporton aktivitetet partiake tek Kryeministri

Zvëvendësi i Mahir Yagcilar: Javën e parë u njoftova me Ministrin dhe Sekretarin 

Zëvendësministri ia dërgon kryeministrit agjendën me 76 takime

Zëvendësministri i raporton Haradinajt: Jam takuar me ministren

Zëvendësministri raporton tek Haradinaj 30 takime për 100 ditë

Zëvendësministri i ngarkuar me hulumtime dhe grupe punuese

Gjergj Dedaj i ankohet Haradinajt, Pacolli nuk më pranon në takim

Zëvendësministrja e llogaritë punë vizitën në Katedrale