Zëvendësministri raporton për debate publike e paraqitje nëpër media

Zëvendësministri Resul Makreshi thotë se ka marrë pjesën në shumë debate të ndryshme dhe ka diskuar gjëra të ndryshme, por nuk ka asnjë specifikë tjetër.

Zëvendësministri i MKRS-së, Resul Markeshi, në raportin 100 ditor të punës së tij, të cilin e ka siguruar KALLXO.com përveç debateve ‘të ndryshme’, thotë se është paraqitur edhe në media ‘të ndryshme’.

Ai thotë se aktiviteti i tij i parë ka qenë takimi me kryetarin e Komunës së Fushë Kosovës, ndërsa aktiviteti pasues takimi me ministrin e arsimit, Shyqiri Bytyqi.

Më pas ai ka listuar edhe takime tjera të tij, të cilat i ka quajtur takime institucionale, ndërsa takime thotë se ka pasur edhe me Organizatat Jo-Qeveritare, si dhe klube rinore dhe sportive.

Thotë se ka marrë pjesë më shumë debat publike që siç shprehet ‘diskutuam për gjëra të ndryshme’.

Po ashtu thotë se është paraqitur edhe në media, por këtu nuk ka përmendur asnjë media specifikisht dhe nuk ka as fotografi.

Për dallim nga kolegia e tij, Burbuqe Deva, e cila kishte mbi 100 fotografi në raport, Makreshi si ‘dëshmi’ ka fotografi të aktiviteteve të tij dhe ato i ka bashkangjitur në fund të dokumentit.

KËTU mund të lexoni raportin e plotë të zëvendësministrit Resul Makreshi.

KALLXO.com do të publikojë raportet e punës së zëvendësministrave.

Raporti i radhës do të jetë për zëvendësministrin Rexhep Mazreku.

Shkrime të tjera nga dosja e zëvendësministrave:

Zëvendësministrja: 104 foto për ta bindur Haradinajn

Ankohet zëvendësministri: Nuk kam komunikim me ministrin

Zëvendësministri: Isha në Novi Pazar e Guci

Zëvendësministri Qazim Rrahmani: Kam zhvilluar një turne nëpër Kosovë

100 ditët e Zëvendësministrit: Ishte tremujor plot ritëm

Raporti i punës: Një memorandum, disa ftesa e agjenda dhe shumë foto

Zëndësministri me katër takime për 100 ditë

Zëvendësministri: Kam marr pjesë në konferencën për media të ministrit Lluka

Zëvendësministri: Më 29 dhjetor ishte darka festive e fundvitit

Zëvendësministri i tregon kryeministrit për kullosat e Kosovës që nga koha e Perandorisë Romake

Zëvendësministri: Me ftesë të Kabinetit së Kryeministrit mora pjesë në dy takime

Zëvendësministri i raporton Haradinajt: Kam shpërnda mirënjohje për mësuesit

Raportimi tek Kryeministri: Në cilësinë e zëvendësministrit isha në Restorant në Prizren

Zëvendësministri i raporton Haradinajt se ku e festoi 10 vjetorin e Pavarësisë

Zëvendësministri i raporton Haradinajt bisedën në radio dhe 54 fotografi nga takimet

Zëvendësministri i raporton Haradinajt: Vizitova tri ambasada të Kosovës

Zëvendësministri i raporton Haradinajt: I vizitova 69 ndërtesa

Zëvendësministri i raporton Haradinajt: Kam kontrolluar 288 lëndë

Agim Çeku i raporton Haradinajt: Kam dalë në TV

Zëvendësministri i raporton Haradinajt: Jam taku me Ty!

Fotografi për ta bindur Haradinajn se zëvendësministri punoi

Zëvendësministri i ankohet kryeministrit: Nuk kam bashkëpunim me Ministrin Abelard Tahiri

Zëvendësministri i raporton Haradinajt lajme shpresëdhënëse për Diasporën

Raporti me gabime drejtshkrimore i zëvendësministrit të bujqësisë

Zëvendësministri ia shpjegon Kryeministrit rregulloren e Qeverisë

Zëvendësministri i raporton aktivitetet partiake tek Kryeministri

Zvëvendësi i Mahir Yagcilar: Javën e parë u njoftova me Ministrin dhe Sekretarin 

Zëvendësministri ia dërgon kryeministrit agjendën me 76 takime

Zëvendësministri i raporton Haradinajt: Jam takuar me ministren

Zëvendësministri raporton tek Haradinaj 30 takime për 100 ditë

Zëvendësministri i ngarkuar me hulumtime dhe grupe punuese

Gjergj Dedaj i ankohet Haradinajt, Pacolli nuk më pranon në takim

Zëvendësministrja e llogaritë punë vizitën në Katedrale