Zëvendësministri që pushoi në muajin e parë të punës

Zëvendësministri i Punëve të Brendshme, Isa Xhemajlaj ka raportuar te kryeministri se ka filluar punën në MPB një muaj pasi është emëruar si zëvendësministër për shkak të mungesës së hapësirës së akomodimit.

“Me datë 09.11.2017 jam emëruar si zëvendësministër në Ministrinë e Punëve të Brendshme por për shkak të mungesës së hapësirës së akomodimit kam filluar aktivitetet në MPB nga data 05.12.2017”, ka shkruar Xhemajlaj në raport.

Zëvendësministri Xhemajlaj, në raportin 100 ditor të punës së tij dorëzuar kryeministrit, të cilin e ka siguruar KALLXO.com, ka evidentuar si punë edhe takimin me ish-ministrin e Punëve të Brendshme, Flamur Sefaj dhe kabinetin e tij për planifikime afatgjata.

Ai në raportin e tij 2 faqësh ka raportuar si punë edhe një vizitë në Schongau të Gjermanisë për 10 vjetorin e pavarësisë së Kosovës.

“Gjatë muajit shkurt për nder të 10 vjetorit të Pavarësisë së Kosovës dhe 10 vjetorit të themelimit të FC Schongau u organizua takim me bashkatdhetarët ,e punë të përkohshme në Schongau dhe rrethinë dhe u bisedua për përmirësimin dhe lehtësimin e udhëtimit drejt vendlindjes e sidomos në kalimin e pikave kufitare”, ka thënë Xhemajlaj.

Po ashtu zëvendësministri Xhemajlaj ka shkruar në raport se ai ka marrë pjesë në konferencën për lansimin e aplikacionit social “Pritjet në kufi” nga Ministria e Punëve të Brendshme në bashkëpunim me “Open Data Kosovo” dhe “Girls Coding Kosovo”.

KËTU  mund të lexoni raportin e plotë të zëvendësministrit Isa Xhemajlaj.

KALLXO.com do të publikojë raportet e punës së zëvendësministrave.

Raporti i radhës do të jetë për zëvendësministrin Anton Berisha.

Shkrime të tjera nga dosja e zëvendësministrave:   

Zëvendësministri: Kam qenë prezent në konferencën e kryeministrit Haradinaj

Zëvendësministri ndihet komod me karrigen

Zëvendësministri e raporton punë takimin me Ministrin

Zëvendësministri e llogaritë punë pjesmarrjen në tryeza e konferenca

Zëvendësministri: Kam përfaqësuar ministrinë në përurime

Zëvendësministri i dërgon kryeministrit ‘raport shkencor’ për ndotjen

Zëvendësministri i raporton Haradinajt: Kontaktova me Coca Cola HBC

Telashet e zëvendësministrit: Mungesa e numrave të telefonave

Zëvendësministri raporton për debate publike e paraqitje nëpër media

Zëvendësministrja: 104 foto për ta bindur Haradinajn

Ankohet zëvendësministri: Nuk kam komunikim me ministrin

Zëvendësministri: Isha në Novi Pazar e Guci

Zëvendësministri Qazim Rrahmani: Kam zhvilluar një turne nëpër Kosovë

100 ditët e Zëvendësministrit: Ishte tremujor plot ritëm

Raporti i punës: Një memorandum, disa ftesa e agjenda dhe shumë foto

Zëndësministri me katër takime për 100 ditë

Zëvendësministri: Kam marr pjesë në konferencën për media të ministrit Lluka

Zëvendësministri: Më 29 dhjetor ishte darka festive e fundvitit

Zëvendësministri i tregon kryeministrit për kullosat e Kosovës që nga koha e Perandorisë Romake

Zëvendësministri: Me ftesë të Kabinetit së Kryeministrit mora pjesë në dy takime

Zëvendësministri i raporton Haradinajt: Kam shpërnda mirënjohje për mësuesit

Raportimi tek Kryeministri: Në cilësinë e zëvendësministrit isha në Restorant në Prizren

Zëvendësministri i raporton Haradinajt se ku e festoi 10 vjetorin e Pavarësisë

Zëvendësministri i raporton Haradinajt bisedën në radio dhe 54 fotografi nga takimet

Zëvendësministri i raporton Haradinajt: Vizitova tri ambasada të Kosovës

Zëvendësministri i raporton Haradinajt: I vizitova 69 ndërtesa

Zëvendësministri i raporton Haradinajt: Kam kontrolluar 288 lëndë

Agim Çeku i raporton Haradinajt: Kam dalë në TV

Zëvendësministri i raporton Haradinajt: Jam taku me Ty!

Fotografi për ta bindur Haradinajn se zëvendësministri punoi

Zëvendësministri i ankohet kryeministrit: Nuk kam bashkëpunim me Ministrin Abelard Tahiri

Zëvendësministri i raporton Haradinajt lajme shpresëdhënëse për Diasporën

Raporti me gabime drejtshkrimore i zëvendësministrit të bujqësisë

Zëvendësministri ia shpjegon Kryeministrit rregulloren e Qeverisë

Zëvendësministri i raporton aktivitetet partiake tek Kryeministri

Zvëvendësi i Mahir Yagcilar: Javën e parë u njoftova me Ministrin dhe Sekretarin 

Zëvendësministri ia dërgon kryeministrit agjendën me 76 takime

Zëvendësministri i raporton Haradinajt: Jam takuar me ministren

Zëvendësministri raporton tek Haradinaj 30 takime për 100 ditë

Zëvendësministri i ngarkuar me hulumtime dhe grupe punuese

Gjergj Dedaj i ankohet Haradinajt, Pacolli nuk më pranon në takim

Zëvendësministrja e llogaritë punë vizitën në Katedrale