Zëvendësministri Qazim Rrahmani: Kam zhvilluar një turne nëpër Kosovë

Zëvendësministri Qazim Rrahmani thotë se ka pasur shumë aktivitete, por i ka paraqitur ato më të theksuarat gjatë tre muajve.

Zëvendësministri për Kthim dhe Komunitete, në raportin 100 ditor të punës së tij, të cilin e ka siguruar KALLXO.com thotë se ka zhvilluar një turne nëpër Kosovë.

“Kam zhvilluar një turne për të vizituar dhe takuar disa nga kryetarët e komunave…”, shkruar ai.

Thotë se ka vizituar: Ferizajn, Shtimen, Lipjanin, Obiliqin, Pejën, Fushë-Kosovën dhe Podujevën, ku është informuar për problemet e komunitetit pakicë.

Tutje thotë së është prezantuar edhe në disa media elektronike dhe të shkruara, të cilat i ka listuar.

Më pas thotë se ka zhvilluar takime me institucione të diplomacive të huaja dhe organizata ndërkombëtare.

KËTU mund të lexoni raportin e plotë të zëvendësministrit Qazim Rrahmani.

KALLXO.com do të publikojë raportet e punës së zëvendësministrave.

Pesë raportet e radhës do të publikohen nesër.

Shkrime të tjera nga dosja e zëvendësministrave:

Zëvendësministri: Më 29 dhjetor ishte darka festive e fundvitit

Zëvendësministri i tregon kryeministrit për kullosat e Kosovës që nga koha e Perandorisë Romake

Zëvendësministri: Me ftesë të Kabinetit së Kryeministrit mora pjesë në dy takime

Zëvendësministri i raporton Haradinajt: Kam shpërnda mirënjohje për mësuesit

Raportimi tek Kryeministri: Në cilësinë e zëvendësministrit isha në Restorant në Prizren

Zëvendësministri i raporton Haradinajt se ku e festoi 10 vjetorin e Pavarësisë

Zëvendësministri i raporton Haradinajt bisedën në radio dhe 54 fotografi nga takimet

Zëvendësministri i raporton Haradinajt: Vizitova tri ambasada të Kosovës

Zëvendësministri i raporton Haradinajt: I vizitova 69 ndërtesa

Zëvendësministri i raporton Haradinajt: Kam kontrolluar 288 lëndë

Agim Çeku i raporton Haradinajt: Kam dalë në TV

Zëvendësministri i raporton Haradinajt: Jam taku me Ty!

Fotografi për ta bindur Haradinajn se zëvendësministri punoi

Zëvendësministri i ankohet kryeministrit: Nuk kam bashkëpunim me Ministrin Abelard Tahiri

Zëvendësministri i raporton Haradinajt lajme shpresëdhënëse për Diasporën

Raporti me gabime drejtshkrimore i zëvendësministrit të bujqësisë

Zëvendësministri ia shpjegon Kryeministrit rregulloren e Qeverisë

Zëvendësministri i raporton aktivitetet partiake tek Kryeministri

Zvëvendësi i Mahir Yagcilar: Javën e parë u njoftova me Ministrin dhe Sekretarin 

Zëvendësministri ia dërgon kryeministrit agjendën me 76 takime

Zëvendësministri i raporton Haradinajt: Jam takuar me ministren

Zëvendësministri raporton tek Haradinaj 30 takime për 100 ditë

Zëvendësministri i ngarkuar me hulumtime dhe grupe punuese

Gjergj Dedaj i ankohet Haradinajt, Pacolli nuk më pranon në takim

Zëvendësministrja e llogaritë punë vizitën në Katedrale