Zëvendësministri lëvdohet tek Haradinaj për punën e antidrogës

Zëvendësministri i Punëve të Brendshme, Abduselami Shkodra ka raportuar se me tre vendime të ndryshme të ministrit të Punëve të Brendshme është emëruar koordinator nacional kundër narkotikëve, koordinator nacional për sigurinë kibernetike si dhe koordinator nacional kundër krimit të organizuar.

Në raportin e tij ai përmend si suksese punën e kryer nga policia në luftimin e drogave ku nënvizon se sasia e drogës së konfiskuar është rritur për 63%.

Zëvendësministri Abduselami Shkodra, në raportin 100 ditor të punës së tij dorëzuar kryeministrit, të cilin e ka siguruar KALLXO.com, thotë se ka realizuar 15 vizita pune, 19 takime pune, 9 pjesëmarrje dhe organizime të konferencave ndërkombëtare dhe 4 vizita pune jashtë vendi.

Sa i përket krimit të organizuar ai ka thënë se ka ngritur në prioritetet më të larta përpjekjet institucionale dhe strategjike në këtë luftë.

“Kam organizuar katër takime pune të Këshillit Kombëtar për zbatimin e strategjisë, në të cilin janë prezantuar zbatimi i objektivave si dhe të arriturat në luftën kundër krimit të organizuar”, ka shkruar Shkodra në raportin e tij.

Shkodra, në raportin e tij 10 faqësh ka deklaruar se lufta kundër narkotikëve është ndër prioritetet kryesore të punës së tij.

Kurse sa i përket luftës kundër krimeve kibernetike, Shkodra ka raportuar se ka udhëhequr procesin e hartimit të koncept dokumentit, si bazë orientuese e politikave dhe mekanizmave kundër krimeve kibernetike.

KËTU mund të lexoni raportin e plotë të zëvendësministrit Abduselami Shkodra.

KALLXO.com do të publikojë raportet e punës së zëvendësministrave.

Raporti i radhës do të jetë për zëvendësministrin Besnik Hoti.

Shkrime të tjera nga dosja e zëvendësministrave:    

Zëvendësministrja e Punëve të Jashtme raporton 29 vizita

Anton Berisha i ankohet Haradinajt, Behgjet Pacolli po e favorizon bashkëpartiaken

Zëvendësministri që pushoi në muajin e parë të punës

Zëvendësministri: Kam qenë prezent në konferencën e kryeministrit Haradinaj

Zëvendësministri ndihet komod me karrigen

Zëvendësministri e raporton punë takimin me Ministrin

Zëvendësministri e llogaritë punë pjesmarrjen në tryeza e konferenca

Zëvendësministri: Kam përfaqësuar ministrinë në përurime

Zëvendësministri i dërgon kryeministrit ‘raport shkencor’ për ndotjen

Zëvendësministri i raporton Haradinajt: Kontaktova me Coca Cola HBC

Telashet e zëvendësministrit: Mungesa e numrave të telefonave

Zëvendësministri raporton për debate publike e paraqitje nëpër media

Zëvendësministrja: 104 foto për ta bindur Haradinajn

Ankohet zëvendësministri: Nuk kam komunikim me ministrin

Zëvendësministri: Isha në Novi Pazar e Guci

Zëvendësministri Qazim Rrahmani: Kam zhvilluar një turne nëpër Kosovë

100 ditët e Zëvendësministrit: Ishte tremujor plot ritëm

Raporti i punës: Një memorandum, disa ftesa e agjenda dhe shumë foto

Zëndësministri me katër takime për 100 ditë

Zëvendësministri: Kam marr pjesë në konferencën për media të ministrit Lluka

Zëvendësministri: Më 29 dhjetor ishte darka festive e fundvitit

Zëvendësministri i tregon kryeministrit për kullosat e Kosovës që nga koha e Perandorisë Romake

Zëvendësministri: Me ftesë të Kabinetit së Kryeministrit mora pjesë në dy takime

Zëvendësministri i raporton Haradinajt: Kam shpërnda mirënjohje për mësuesit

Raportimi tek Kryeministri: Në cilësinë e zëvendësministrit isha në Restorant në Prizren

Zëvendësministri i raporton Haradinajt se ku e festoi 10 vjetorin e Pavarësisë

Zëvendësministri i raporton Haradinajt bisedën në radio dhe 54 fotografi nga takimet

Zëvendësministri i raporton Haradinajt: Vizitova tri ambasada të Kosovës

Zëvendësministri i raporton Haradinajt: I vizitova 69 ndërtesa

Zëvendësministri i raporton Haradinajt: Kam kontrolluar 288 lëndë

Agim Çeku i raporton Haradinajt: Kam dalë në TV

Zëvendësministri i raporton Haradinajt: Jam taku me Ty!

Fotografi për ta bindur Haradinajn se zëvendësministri punoi

Zëvendësministri i ankohet kryeministrit: Nuk kam bashkëpunim me Ministrin Abelard Tahiri

Zëvendësministri i raporton Haradinajt lajme shpresëdhënëse për Diasporën

Raporti me gabime drejtshkrimore i zëvendësministrit të bujqësisë

Zëvendësministri ia shpjegon Kryeministrit rregulloren e Qeverisë

Zëvendësministri i raporton aktivitetet partiake tek Kryeministri

Zvëvendësi i Mahir Yagcilar: Javën e parë u njoftova me Ministrin dhe Sekretarin 

Zëvendësministri ia dërgon kryeministrit agjendën me 76 takime

Zëvendësministri i raporton Haradinajt: Jam takuar me ministren

Zëvendësministri raporton tek Haradinaj 30 takime për 100 ditë

Zëvendësministri i ngarkuar me hulumtime dhe grupe punuese

Gjergj Dedaj i ankohet Haradinajt, Pacolli nuk më pranon në takim

Zëvendësministrja e llogaritë punë vizitën në Katedrale