Zëvendësministri i raporton Haradinajt se ku e festoi 10 vjetorin e Pavarësisë

“Në vigjilje të 10 vjetorit të shtetësisë së Kosovës, më 17 shkurt isha pjesëmarrës në manifestimet që u mbajtën me Diasporën në Mynih të Gjermanisë”, i tregon Kryeministrit, zëvendësi i Dardan Gashit.

Zëvendësministri i Diasporës dhe Investimeve Strategjike, Afrim Bekteshi në raportin 100 ditor të punës së tij, të cilin e ka siguruar KALLXO.com i tregon Kryeministrit në detaje për vizitat jashtë vendit.

Bekteshi, në fillim të raportit të punës së tij thotë s e “mënyra e një raportimi të performancës së zëvendësministrave, tregon më së miri se Qeveria në krye me Ju, z,. Kryeministër është tejet e përgjegjshme dhe shumë transparente në raport me qytetarin”.

Zëvendësiministri i Diasporës raportimin e nisë duke i treguar shefit të Qeverisë se takimin e parë e ka pasur me ministrin e tij, Dardan Gashin. Kësaj  Bekteshi ia ka bashkangjitur edhe një fotografi.

Më pas ka listuar takime të cilat i ka ilustruar po me fotografi.

Thotë se ka pasur vizitë në Malmo të Suedisë, të cilin ai e cilëson “shumë të rëndësishëm”, ngase është njoftuar nga afër me nxitjen e investimeve strategjike. Më pas thotë se e ka vizituar edhe Suedinë, ndërsa në 10 vjetorin e Kosovës shtet, thotë se ishte në Gjermani.

“Në vigjilie të 10 vjetorit të shtetësisë së Kosovës, më 17 shkurt isha pjesëmarrës në manifestimet që u mbajtën me Diasporën në Mynih të Gjermanisë”, thotë zëvendësministri.

Ndërsa një ditë pas thotë se ishte në qytetin tjetër të Gjermanisë, Bavari.

Ai ka listuar edhe vizitat e takimet tjera brenda dhe jashtë vendit.

KËTU mund të lexoni raportin e plotë të zëvendësministrit Afrim Bekteshi.

KALLXO.com do të publikojë raportet e punës së zëvendësministrave.

Pesë raportet i radhës do të vazhdojnë të publikohen nesër.

Shkrime të tjera nga dosja e zëvendësministrave:

Zëvendësministri i raporton Haradinajt bisedën në radio dhe 54 fotografi nga takimet

Zëvendësministri i raporton Haradinajt: Vizitova tri ambasada të Kosovës

Zëvendësministri i raporton Haradinajt: I vizitova 69 ndërtesa

Zëvendësministri i raporton Haradinajt: Kam kontrolluar 288 lëndë

Agim Çeku i raporton Haradinajt: Kam dalë në TV

Zëvendësministri i raporton Haradinajt: Jam taku me Ty!

Fotografi për ta bindur Haradinajn se zëvendësministri punoi

Zëvendësministri i ankohet kryeministrit: Nuk kam bashkëpunim me Ministrin Abelard Tahiri

Zëvendësministri i raporton Haradinajt lajme shpresëdhënëse për Diasporën

Raporti me gabime drejtshkrimore i zëvendësministrit të bujqësisë

Zëvendësministri ia shpjegon Kryeministrit rregulloren e Qeverisë

Zëvendësministri i raporton aktivitetet partiake tek Kryeministri

Zvëvendësi i Mahir Yagcilar: Javën e parë u njoftova me Ministrin dhe Sekretarin 

Zëvendësministri ia dërgon kryeministrit agjendën me 76 takime

Zëvendësministri i raporton Haradinajt: Jam takuar me ministren

Zëvendësministri raporton tek Haradinaj 30 takime për 100 ditë

Zëvendësministri i ngarkuar me hulumtime dhe grupe punuese

Gjergj Dedaj i ankohet Haradinajt, Pacolli nuk më pranon në takim

Zëvendësministrja e llogaritë punë vizitën në Katedrale