Zëvendësministri i raporton Haradinajt bisedën në radio dhe 54 fotografi nga takimet

Zëvendësministri Çerim Bajrami në raportin 24 faqësh të punës së tij dorëzuar Kryeministrit, i ka bashkangjitur 54 fotografi.

Zëvendësministri i Diasporës dhe Investimeve Strategjike, Çerim Bajrami në raportin 100 ditor të punës së tij, të cilin e ka siguruar KALLXO.com më shumë ka foto se tekst.

Raportin e nisë me përshkrimin e një fotoje: “Me vajzën e Heroit Kombëtar Defko Salkoviç në Prishtinë, e cila ishte në vziitë se zv ministri, me nënën e saj në tetor 2017”, thuhet në raport.

Më pas në raport përmenden edhe paraqitjet e tij nëpër media. Shembull është ajo në nëntor ku ai shkruan “Biseda direkt në emsisionin e Radio Dukagjinit”, ndërsa si foto dëshmi ka futur logon e kësaj radioje.

Ai ka listuar edhe aktivitete tjera të tij, ku secila ka një e më shumë fotografi.

KËTU mund të lexoni raportin e plotë të zëvendësministrit Çerim Bajrami.

KALLXO.com do të publikojë raportet e punës së zëvendësministrave.

Raporti i radhës do të jetë për zëvendësministrin Afrim Bekteshi.

Shkrime të tjera nga dosja e zëvendësministrave:

Zëvendësministri i raporton Haradinajt: Vizitova tri ambasada të Kosovës

Zëvendësministri i raporton Haradinajt: I vizitova 69 ndërtesa

Zëvendësministri i raporton Haradinajt: Kam kontrolluar 288 lëndë

Agim Çeku i raporton Haradinajt: Kam dalë në TV

Zëvendësministri i raporton Haradinajt: Jam taku me Ty!

Fotografi për ta bindur Haradinajn se zëvendësministri punoi

Zëvendësministri i ankohet kryeministrit: Nuk kam bashkëpunim me Ministrin Abelard Tahiri

Zëvendësministri i raporton Haradinajt lajme shpresëdhënëse për Diasporën

Raporti me gabime drejtshkrimore i zëvendësministrit të bujqësisë

Zëvendësministri ia shpjegon Kryeministrit rregulloren e Qeverisë

Zëvendësministri i raporton aktivitetet partiake tek Kryeministri

Zvëvendësi i Mahir Yagcilar: Javën e parë u njoftova me Ministrin dhe Sekretarin 

Zëvendësministri ia dërgon kryeministrit agjendën me 76 takime

Zëvendësministri i raporton Haradinajt: Jam takuar me ministren

Zëvendësministri raporton tek Haradinaj 30 takime për 100 ditë

Zëvendësministri i ngarkuar me hulumtime dhe grupe punuese

Gjergj Dedaj i ankohet Haradinajt, Pacolli nuk më pranon në takim

Zëvendësministrja e llogaritë punë vizitën në Katedrale