Zëvendësministri e llogaritë punë pjesmarrjen në tryeza e konferenca

Zëvendësministri Çerkin Dugolli veç tjerash i tregon kryeministrit edhe paraqitjen në media. Po ashtu tregon që ka qenë penalistë në tri konferenca//tryeza.

“..intervistë në Tribuna Channel dhe intervistë në rtv21”, ka shkruar ai në raport.

Thotë se ka qenë panelist në një konferencë rajonale në Shkup, panelist më një tryezë për mbrojtjen dhe sigurinë në punë dhe panelist në një diskutim të një OJQ-je.

Zëvendësministri në Ministrinë e Punës Çerkin Dugolli, në raportin 100 ditor të punës së tij dorëzuar Kryeministrit, të cilin e ka siguruar KALLXO.com, thotë se është marrë kryesisht me Inspektoratin e Punës, ngase me këtë detyrë është ngarkuar nga ministri i tij.

“Me kërkesën time jam takuar me Kryeinspektratin e punës, Basri Ibrahimi, kam vizituar ambientet e punë dhe jam njohur me punën inspektuese…”, ka shkruar ai.

Dugolli thotë se ka vizituar inspektoratet e punës në regjionet në Prishtinë, Gjakovë, Prizren,, Ferizaj, Gjilan, Pejë, Mitrovicë, ku ka nxjerrë edhe disa përfundime nga këto vizita.

Thotë se jo formaliteti ka rënie dhe se siguria në punë po shkon drejt përmirësimit, por ankohet për pagën e vogël të inspektorëve.

“Numri i inspektorëve është i vogël, në disa raste inspektorët janë të moshuar dhe me shëndet jo të mirë. Paga e tyre në raport me punën dhe përgjegjësitë është tepër e vogël”, ka konstatuar ai.

Më pas ai ka listuar edhe aktivitetet e tij në fushën legjislative.

KËTU mund të lexoni raportin e plotë të zëvendësministrit Çerkin Dugolli.

KALLXO.com do të publikojë raportet e punës së zëvendësministrave.

Raporti i radhës do të jetë për zëvendësministrin Lulzim Leci.

Shkrime të tjera nga dosja e zëvendësministrave:

Zëvendësministri: Kam përfaqësuar ministrinë në përurime

Zëvendësministri i dërgon kryeministrit ‘raport shkencor’ për ndotjen

Zëvendësministri i raporton Haradinajt: Kontaktova me Coca Cola HBC

Telashet e zëvendësministrit: Mungesa e numrave të telefonave

Zëvendësministri raporton për debate publike e paraqitje nëpër media

Zëvendësministrja: 104 foto për ta bindur Haradinajn

Ankohet zëvendësministri: Nuk kam komunikim me ministrin

Zëvendësministri: Isha në Novi Pazar e Guci

Zëvendësministri Qazim Rrahmani: Kam zhvilluar një turne nëpër Kosovë

100 ditët e Zëvendësministrit: Ishte tremujor plot ritëm

Raporti i punës: Një memorandum, disa ftesa e agjenda dhe shumë foto

Zëndësministri me katër takime për 100 ditë

Zëvendësministri: Kam marr pjesë në konferencën për media të ministrit Lluka

Zëvendësministri: Më 29 dhjetor ishte darka festive e fundvitit

Zëvendësministri i tregon kryeministrit për kullosat e Kosovës që nga koha e Perandorisë Romake

Zëvendësministri: Me ftesë të Kabinetit së Kryeministrit mora pjesë në dy takime

Zëvendësministri i raporton Haradinajt: Kam shpërnda mirënjohje për mësuesit

Raportimi tek Kryeministri: Në cilësinë e zëvendësministrit isha në Restorant në Prizren

Zëvendësministri i raporton Haradinajt se ku e festoi 10 vjetorin e Pavarësisë

Zëvendësministri i raporton Haradinajt bisedën në radio dhe 54 fotografi nga takimet

Zëvendësministri i raporton Haradinajt: Vizitova tri ambasada të Kosovës

Zëvendësministri i raporton Haradinajt: I vizitova 69 ndërtesa

Zëvendësministri i raporton Haradinajt: Kam kontrolluar 288 lëndë

Agim Çeku i raporton Haradinajt: Kam dalë në TV

Zëvendësministri i raporton Haradinajt: Jam taku me Ty!

Fotografi për ta bindur Haradinajn se zëvendësministri punoi

Zëvendësministri i ankohet kryeministrit: Nuk kam bashkëpunim me Ministrin Abelard Tahiri

Zëvendësministri i raporton Haradinajt lajme shpresëdhënëse për Diasporën

Raporti me gabime drejtshkrimore i zëvendësministrit të bujqësisë

Zëvendësministri ia shpjegon Kryeministrit rregulloren e Qeverisë

Zëvendësministri i raporton aktivitetet partiake tek Kryeministri

Zvëvendësi i Mahir Yagcilar: Javën e parë u njoftova me Ministrin dhe Sekretarin 

Zëvendësministri ia dërgon kryeministrit agjendën me 76 takime

Zëvendësministri i raporton Haradinajt: Jam takuar me ministren

Zëvendësministri raporton tek Haradinaj 30 takime për 100 ditë

Zëvendësministri i ngarkuar me hulumtime dhe grupe punuese

Gjergj Dedaj i ankohet Haradinajt, Pacolli nuk më pranon në takim

Zëvendësministrja e llogaritë punë vizitën në Katedrale