Zëndësministri me katër takime për 100 ditë

Zëvendësministri Usmen Baldzi e nis raportin duke i listuar katër takimet zyrtare që i ka pasur gjatë 100 ditëve të punës së tij.

Në muajin janar e ka raportuar takimi i parë që ishte vizita në një shkollë në Dragash. Është takuar me zv.ministrin e Ambientit të Maqedonisë dhe ka marr pjesë në takimin ndërministrorë për Partneritet Publiko- Privat. Si dhe takimin e fundit të raportuar me 20 mars, si pjesëmarrës në forumin e tretë për Energji.

Pas këtyre tri takimeve zyrtare, zëvendësministri Baldzi liston një pjesë të madhe të punëve që janë bërë, mirëpo pjesën më të madhe i ka në veten e tretë. Në raport nuk dihet nëse ka qenë vetëm protagonistë i tyre, apo ato punë janë kryer nga kabineti i ministrit.

Zëvendësministri i Zhvillimit Ekonomik, Usmen Baldzi, në raportin 100 ditor të punës së tij, të cilin e ka siguruar KALLXO.com thotë se ka përcjellë edhe punën e Postë-Telekomunikacionit dhe Teknologjisë Informative dhe Komunikuese me Atllasin Elektronik.

Më pas ai i përmend edhe projektligjin për Shërbimet Postare, ku e njofton Haradinajn se në fillim të marsit ky projektligj është votuar në parim.

KËTU mund të lexoni raportin e plotë të zëvendësministrit Usmen Baldzi.

KALLXO.com do të publikojë raportet e punës së zëvendësministrave.

Raporti i radhës do të jetë për zëvendësministrin Bujar Cakolli.

Shkrime të tjera nga dosja e zëvendësministrave:

Zëvendësministri: Kam marr pjesë në konferencën për media të ministrit Lluka

Zëvendësministri: Më 29 dhjetor ishte darka festive e fundvitit

Zëvendësministri i tregon kryeministrit për kullosat e Kosovës që nga koha e Perandorisë Romake

Zëvendësministri: Me ftesë të Kabinetit së Kryeministrit mora pjesë në dy takime

Zëvendësministri i raporton Haradinajt: Kam shpërnda mirënjohje për mësuesit

Raportimi tek Kryeministri: Në cilësinë e zëvendësministrit isha në Restorant në Prizren

Zëvendësministri i raporton Haradinajt se ku e festoi 10 vjetorin e Pavarësisë

Zëvendësministri i raporton Haradinajt bisedën në radio dhe 54 fotografi nga takimet

Zëvendësministri i raporton Haradinajt: Vizitova tri ambasada të Kosovës

Zëvendësministri i raporton Haradinajt: I vizitova 69 ndërtesa

Zëvendësministri i raporton Haradinajt: Kam kontrolluar 288 lëndë

Agim Çeku i raporton Haradinajt: Kam dalë në TV

Zëvendësministri i raporton Haradinajt: Jam taku me Ty!

Fotografi për ta bindur Haradinajn se zëvendësministri punoi

Zëvendësministri i ankohet kryeministrit: Nuk kam bashkëpunim me Ministrin Abelard Tahiri

Zëvendësministri i raporton Haradinajt lajme shpresëdhënëse për Diasporën

Raporti me gabime drejtshkrimore i zëvendësministrit të bujqësisë

Zëvendësministri ia shpjegon Kryeministrit rregulloren e Qeverisë

Zëvendësministri i raporton aktivitetet partiake tek Kryeministri

Zvëvendësi i Mahir Yagcilar: Javën e parë u njoftova me Ministrin dhe Sekretarin 

Zëvendësministri ia dërgon kryeministrit agjendën me 76 takime

Zëvendësministri i raporton Haradinajt: Jam takuar me ministren

Zëvendësministri raporton tek Haradinaj 30 takime për 100 ditë

Zëvendësministri i ngarkuar me hulumtime dhe grupe punuese

Gjergj Dedaj i ankohet Haradinajt, Pacolli nuk më pranon në takim

Zëvendësministrja e llogaritë punë vizitën në Katedrale