Vrasja e trefishtë në Dardani: Federata e Hendbollit ngushëllon hendbollistin

Federata e Hendbollit të Kosovës ka ngushëlluar hendbollistin për rastin e vdekjes së trefishtë gjatë ditës së sotme në lagjen “Dardania” të Prishtinës.

Në reagimin ngushëllues thuhet të postuar në rrjetin social “Facebook” thuhet:

“I dashuri Kreshnik, sot perjetove tronditje te thellë të gjithë e perjetuam. Te lutem prano ngushllimet më te sinqerta, unë personalisht dhe i gjithë komuniteti i hendbollit jemi me Ty dhe me zemren tënde të vogël – vajzën e vogël. Do te jemi përkrahës në këto momente të veshtira për Ty që të përballoni këtë situatë të rëndë.

Sinqerisht
Eugen Saraçini
President i FHK-së”