Vrasja e pjesëtarit të FSK-së, i akuzuari për armëmbajtje pranon fajësinë

Të akuzuarit Besim Maloku dhe Blerim Maloku sot kanë dalë para Gjykatës Themelore të Gjakovës në shqyrtimin fillestar rreth akuzës për vrasjen e dyfishtë të 9 marsit 2018. Të akuzuarit Besim Maloku dhe Blerim Maloku, akuzohen nga Prokuroria se kanë privuar nga jeta dy vëllezërit Shani dhe Bahri Maloku, njëri ndër ta (Shani Maloku) ka … Continue reading Vrasja e pjesëtarit të FSK-së, i akuzuari për armëmbajtje pranon fajësinë