Vrasja e dy vëllezërve në Malishevë: Avokati e sfidon aktakuzën

Në gjykimin e të akuzuarve Besim dhe Blerim Maloku për vrasje të rëndë dhe armëmbajtje pa leje, dëshmoi eksperti i balistikës Ilir Kukaj. Prokuroria po akuzon Besim Malokun për veprat penale të vrasjes së rëndë dhe për mbajtje të armës pa leje, ndërsa Blerim Maloku po ngarkohet vetëm për armëmbajtje pa leje. Ata po akuzohen … Continue reading Vrasja e dy vëllezërve në Malishevë: Avokati e sfidon aktakuzën