RTK

Vihet gurthemeli i muzeut “Bllaca 99”

 

Sot bëhet vënia e gurthemelit të Muzeut të gjenocidit serb ‘Bllaca 99’, në fshatin me të njëjtën emër të komunës së Hanit të Elezit.

“Në kujtim të eksodit të ‘99-ës dhe të rënëve për liri, dëshmorëve dhe të zhdukurve,

Zyra e Kryeministrit organizon ceremoninë e vënies së gurthemelit të Muzeut të gjenocidit serb “Bllaca 99”, thuhet në njoftimin e zyrës për informim të kryeministrit. (Bllacë- Komuna e Hanit të Elezit, ora 14:00)