VIDEO: Shpallet Aktgjykimi për Plagosjen e Katërfishtë në Pejë

Gjykata e Pejës ka shpallur aktgjykimin për rastin e plagosjes së katërfishtë që kishte ndodhur vitin e kaluar në qendër të Pejës. Në incidentin e 7 qershorit 2017 ishin plagosur Nexhdet dhe Bekim Kastrati, si dhe dy kalimtarë rasti. Për këtë rast akuzoheshin Gëzim Hoxha dhe dy djemtë e tij, Rrethimi dhe Rrezoni. Gëzim e … Continue reading VIDEO: Shpallet Aktgjykimi për Plagosjen e Katërfishtë në Pejë