VIDEO – Rrëfimi për arrestimin e të dënuarit në rastin ‘Badovci’

Emisioni “Drejtësia në Kosovë” transmetoi sonte hulumtimin për të dënuarit për terrorizëm dhe trajtimin e tyre nga institucionet kompetente. Fehmi Musa, i akuzuar në rastin ‘Badovci’, ka treguar para kamerës së “Drejtësia në Kosovë” arrestimin e tij. “Fillimisht, kam qenë një natë para duke punuar si taksist, puna ime është ajo, si taksi legal me … Continue reading VIDEO – Rrëfimi për arrestimin e të dënuarit në rastin ‘Badovci’