Rrahja në Prishtinë

VIDEO - Filmohet rrahja në Prishtinë

Më 16 prill, Policia njoftoi se ka arrestuar një person pasi që dyshohet se pas një mosmarrëveshje verbale me një person tjetër, ka goditur veturën e këtij të fundit. Policia në njoftim e saj një ditë më vonë ka sqaruar se me urdhrin e prokurorit vetëm një person është ndaluar.

Kallxo.com ka siguruar pamjet ku shihen disa persona duke u rrahur ne mes vete.

Pasi që janë rrahur, një person hipi në makinën e tij dhe disa herë e goditi veturën e tjetrit.

KALLXO.com ka raportuar edhe me herët për ngjarjen e cila kishte ndodhur në Prishtinë përkatësisht ne rrethin në dalje të Prishtinës për në Mitrovicë.

Pas mosmarrëveshjes e godet me veturë, veturën e një tjetri