Vetura 2Z Shkel Rregullat e Trafikut

Në xhirime shihet se kjo veturë 2Z tejkalon në vijë të plotë një makinë tjetër dhe vazhdon rrugën.

Tejkalimi në vijë të plotë gjobitet sipas ligjit me 65 euro.

Kjo nuk është hera e parë që veturat zyrtare shkelin rregullat e komunikacionit.

KALLXO.com ka raportuar vazhdimisht për shkelje të tilla.

https://kallxo.com/policia-shkel-rregullat-e-trafikut/

https://kallxo.com/nje-veture-zyrtare-e-sterngarkuar-me-udhetare/

https://kallxo.com/ne-rugove-me-makine-zyrtare/