Vendet që do të mbeten pa rrymë

KEDS-i, të hënën, ka publikuar orarin më të ri të reduktimeve me energji elektrike për qytetet e Kosovës për ditët e ardhshme.

Orari i plotë:

Prishtinë

Ndërprerje me kërkesë të KOSTT-it

-Nuk ka

Ndërprerje e domosdoshme për punimet për sigurinë e sistemit

-Nuk ka

Ndërprerje me kërkesë të palëve të treta

Më 05.09.2018 në NS 220/35/10 kV Podujeva do të ndërpritet:

Dalja 10 kV Letanci (Kodi:14000012)  prej orës 09:00-12:00 si dhe 14:00-17:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbeten: Obranqë, Peran, Obranqë 1, 2, 3, Bradash, Bajqinë, Katunishtë, Lepaj, Dobratin 1, Ferma e Pulave Peran.

Arsyeja e ndërprerjes: Energjizimi i transformatorëve TSB 400 kVA  si dhe energjizimi i një pjese  të LP kabllor.

Më 04.09.2018 në TS 110/10kV Prishtina 5 do të ndërpritet:

TS 10/0.4 [kV] Kodra e Trimave 11 (Kodi: 13000005031) prej orës 09:00 deri 11:00 dhe prej orës 13:00 deri 16:00·

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesë: rr. 27 Nëntori.

Arsyeja e ndërprerjes: Kyçja e konsumatorëve në rrjetin e ri.

Mirëmbajte të planifikuar

1.

Më 05.09.2018 në TS 35/10kV Badovci do të ndërpritet:

Dalja 10kV Mramor-Slivovë (Kodi: 10014001)   prej orës 11:00 deri në ora 15:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike  do të mbesin: Mramori, Slivova, Brusi, Busia, Zllasha, Viti e Marecit dhe Mareci.

Arsyeja e ndërprerjes  Mirëmbajtje preventive e LP 10 kV.

2.

Më 05.09.2018 në TS 35/10kV Fushë Kosova  do të ndërpritet:

Dalja 10kV Vragoli (Kodi: 15018007)   prej orës 10:30 deri në ora 11:30

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike  do të mbesin: Vragoli, Miradi e Ulët (nje pjese), Batusa, Henci, Lagja 29  dhe Pompen FAM GAS.

Arsyeja e ndërprerjes: Shqyrtimi i Mbrojtjes Rele.

3.

Më 05.09.2018 në TS 35/10kV Fushë Kosova  do të ndërpritet:

Dalja 10kV Albana (Kodi: 15018008)   prej orës 11:30 deri në ora 12:30

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike  do të mbesin: Mesbardhi I, Mesbardhi II, Bardh i Vogël, Albana e Vogël, Sllatinë e Vogël II, Albana e Madhe te Shaljanët dhe FSK-ja.

Arsyeja e ndërprerjes: Shqyrtimi i mbrojtjes rele.

4.

Më 05.09.2018 në TS 35/10kV Fushë Kosova  do të ndërpritet:

Dalja 10kV Fabrika e ushqimit të kafshëve (Kodi: 15018011)   prej orës 12:30 deri në ora 13:30

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike  do të mbesin: Fabrika e ushqimit të kafshëve.

Arsyeja e ndërprerjes: Shqyrtimi i Mbrojtjes Rele.

5.

Më 05.09.2018 në TS 35/10kV Fushë Kosova do të ndërpritet:

Dalja 10kV Hekurudhat e Kosovës (Kodi: 15018013)   prej orës 13:30 deri në ora 14:30

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Hekurudhat e Kosovës Fushë- Kosovë.

Arsyeja e ndërprerjes: Shqyrtimi i mbrojtjes rele.

6.

Më 05.09.2018 në TS 35/10kV Fushë- Kosova II do të ndërpritet:

Dalja 10kV Bardhi i Madhë (Kodi: 15018018)  prej orës 10:00 deri në ora 14:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike  do të mbesin: Lagjja 28, pjesa e F.Kosovës pas Hekurudhës, Kuzmini dhe Bardhi i Madh.

Arsyeja e ndërprerjes: Revizion i daljes.

7.

Më 03,04,05,06 dhe 07.08.2018 në NS 35/10 kV Badovc do të ndërpritet:

Dalja 35 kV Badovc-Artane ( Kodi:600240) prej orës 10:00 deri në ora 15:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike nuk  do të mbetet asnjë konsumator.

Arsyeja e ndërprerjes: Pastrimi i trasesë në LP 35 kV.

8.

Më 04.09.2018 në NS 35/10kV  Mazgit do të ndërpritet:

Dalja 10kV Shkabaj (Kodi:15019002) prej orës 12:00 deri në ora 14:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Shkabaj, Mazgit një pjesë, Obiliq një pjesë, Reforma dhe Al Petrol.

Arsyeja e ndërprerjes: Kyçja e transformatorit 160 kVA.

Ferizaj

Ndërprerje me kërkesë të KOSTT-it

-Nuk ka

Ndërprerje e domosdoshme për punimet për sigurinë e sistemit

-Nuk ka

Ndërprerje me kërkesë të palëve të treta

-Nuk ka

Mirëmbajte të planifikuar

1.

Më 05.09.2018 në TS 35/10kV Kaçaniku do të ndërpritet:

Dalja 10kV Pylltaria (Kodi: 40043004)   prej orës 08:00 deri në ora 14:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike  do të mbesin fshatrat: Kërbliq dhe Leskovicë, Drenusha, Rakoci, Sanatoria, Llanishta, Gjurgjedelli, Runjeva, Hekurudha, Kisi dhe  Lagjja e re.

Arsyeja e ndërprerjes: Pastrimi i trasesë dhe shtrëngim i përçuesve.

2.

Më 05.09.2018 në TS 35/10kV Shtime do të ndërpritet:

Dalja 10kV Transformatori T-1 (Kodi: 410460)   prej orës 10:30 deri në ora 12:30

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike  do të mbesin konsumatorët e daljes 10 kV Rashinca.

Arsyeja e ndërprerjes: Shqyrtim i mbrojtjes rele.

3.

Më 05.09.2018 në TS 35/10kV Shtime do të ndërpritet:

Dalja 10kV Rashinca (Kodi:41046001 )   prej orës 10:30 deri në ora 12:30

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike  do të mbesin: Davidovci, Rashinca Muzeqina, Vojnovci dhe Gjergjaj.

Arsyeja e ndërprerjes: Shkaku i mbingarkesës me shkyçjen e Transformatorit T-1.

4.

Më 05.09.2018 në TS 35/10kV Shtime do të ndërpritet:

Dalja 10kV Transformatori T-2 (Kodi: 410460)   prej orës 12:30 deri në ora 14:30

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do te mbeten konsumatorët e daljes 10 kV Koshare.

Arsyeja e ndërprerjes: Shqyrtim i mbrojtjes rele.

5.

Më 05.09.2018 në TS 35/10kV Shtime do të ndërpritet:

Dalja 10kV Koshare (Kodi:41046005 )  prej orës 12:30 deri në ora 14:30

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike  do të mbesën: Koshara.

Arsyeja e ndërprerjes: Shkaku i mbingarkesës me shkyçjen e Transformatorit T-2.

6.

Më 04.09.2018 në TS 110/35/10 kV Bibaj do të ndërpritet:

Dalja 10kV Fshatrat (Kodi: 40000002)  prej orës 10:00-10:30 dhe prej orës 15:30-16:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike  do të mbesin: Fshati i Vjetër, Dardania, Sojeva, Mirosala, Bibaj dhe Zllatari.

Arsyeja e ndërprerjes: Shkyçja dhe kyçja e degëzimit për fshatin Zllatar.

7.

Më 04.09.2018 në TS 110/35/10 kV Bibaj do të ndërpritet:

TS 10/0.4 kV Shaban Sallahu (Kodi: 40000002265)   prej orës 10:00-15:30

TS 10/0.4 kV Avni Mehmeti (Kodi: 40000002160)   prej orës 10:00-15:30

TS 10/0.4 kV Dardani Ag Shpk (Kodi: 40000002250)   prej orës 10:00-15:30

TS 10/0.4 kV Xhamia Zllatar (Kodi: 40000002161)   prej orës 10:00-15:30

TS 10/0.4 kV Lagja e Topallve (Kodi: 40000002263)   prej orës 10:00-15:30

TS 10/0.4 kV Zllatar (Ismajlt) (Kodi: 40000002162)   prej orës 10:00-15:30

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike  do të mbesë: fshati Zllatar.

Arsyeja e ndërprerjes:  Revizion.

Gjakovë

Ndërprerje me kërkesë të KOSTT-it

-Nuk ka

Ndërprerje e domosdoshme për punimet për sigurinë e sistemit

-Nuk ka

Ndërprerje me kërkesë të palëve të treta

1.

Më 05.09.2018 në TS 35/10 kV Malisheva  do të ndërpritet:

Dalja 10kV Dragobili (Kodi: 82082006)   prej orës 15:00 deri në ora 19:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike  do të mbesin: rr.605 Rilindja Kombëtare (3 konsumatorë), rr.608 Hamdi Berisha (1 konsumator), Rr.557 Bedri Berisha (1 konsumator), fshatrat: Astrazub, Dragobil, Drenoc, Guriq, Janqishtë, Kërvasari, Marali, Maxharrë, Pagarushë dhe Shkozë.

Arsyeja e ndërprerjes: Ndërrim i shtyllës.

Mirëmbajte të planifikuar

1.

Më 05.09.2018 në TS 35/10 kV Gjakova I  do të ndërpritet:

Dalja 10kV Dobroshi (Kodi: 80080007)   prej orës 10:00 deri në ora 15:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike  do të mbesin: Batusha, Berjahu, Brovina, rr.Dedë Gjon Luli (një pjesë), Dobroshi, Hereçi, rr.Lekë Dukagjini,  Molliqi, Nivokazi, Osek Hila (një pjesë), Pacaj, rr.Pashko Vasa, Skivjani (një pjesë) dhe Stublla.

Arsyeja e ndërprerjes: Revizion i LP dhe pastrim i trasesë.

Gjilan

Ndërprerje me kërkesë të KOSTT-it

-Nuk ka

Ndërprerje e domosdoshme për punimet për sigurinë e sistemit

-Nuk ka

Ndërprerje me kërkesë të palëve të treta

1.

Më 05.09.2018 në TS 35/10kV Gjilani III do të ndërpritet:

Dalja 10kV Përlepnica (Kodi: 60062002)   prej orës 09:00-12:00 dhe 14:00-17:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike  do të mbesin: Prelepnica (Progres,Tafa, Pro Eng, Remi, Kosova Komerc, Kafana Bunar, Evropa, sera), T.S. Privat Kmetovac (Kabi, Planeti, Kamenolom), T.S Repetitor – Maja e Gjelbër,  Kmetovci, Prelepnica, Kosaca dhe Silova – Muhaxheri

Arsyeja e ndërprerjes: Punime në rrjet nga firma Elektra.

2.

Më 05.09.2018 në TS 35/10kV Gjilani I do të ndërpritet:

Dalja 10kV Tekstili III (Kodi: 60060017)   prej orës 08:00 deri ne ora 10:30

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Tekstili 3,Kalabrija,Europlast,Interex,ETC.

Arsyeja e ndërprerjes: Punime në rrjet  nga firma Elektra.

Mirëmbajte të planifikuar

1.

Më 05.09.2018 në TS 35/10kV Artanë do të ndërpritet:

Dalja 10kV Slivovë (Kodi: 60024003)   prej orës 10:00 deri në ora 14:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike  do të mbesin: Bostoni,Turiqevc,Vllasali,Izvor,Koznicë,Svarqak,Prekoc,Manishincë,Zebincë,Vuqa,Llabjan,Llajshevc,Dragovc,Kukavicë,Gulmivodë

Arsyeja e ndërprerjes: Revizionimi LP dhe pastrim i trasesë.

Mitrovicë

Ndërprerje me kërkesë të KOSTT-it

-Nuk ka

Ndërprerje e domosdoshme për punimet për sigurinë e sistemit

-Nuk ka

Ndërprerje me kërkesë të palëve të treta

1.

Më 05.09.2018 në TS 35/10 kV Shupkovci  do të ndërpritet:

Dalja 10kV Betonjera (71074004 ) prej orës 08:00-11:00 dhe nga ora 14:00-17:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: pjesa nga stacioni hekurudhor dhe lagjja Sitnica.

Arsyeja e ndërprerjes: Punime në kuadër të projektit Lot 11 Mitrovica.

Mirëmbajte të planifikuar

1.

Më 05.09.2018 në TS 110/10 kV Vushtrria 2 do të ndërpritet:

Dalja 10kV Martiraj (Kodi: 73000009)   prej orës 10:30 deri në ora 15:30

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike  do të mbesin: Bahri Kuqi, Bajram Imeri, Gojbule, Studime, Sfaraqak, Skrome, Bozhlan, Gumnishte dhe Begaj.

Arsyeja e ndërprerjes: Pastrim i trasesë.

Pejë

Ndërprerje me kërkesë të KOSTT-it

-Nuk ka

Ndërprerje e domosdoshme për punimet për sigurinë e sistemit

-Nuk ka

Ndërprerje me kërkesë të palëve të treta

1.

Më 04 dhe 05.09.2018 në TS 35/10 kV Klina do të ndërpritet:

Dalja 10 kV Jagoda (Kodi: 52056005) prej orës 09:00 deri në ora 15:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin fshatrat: Jagodë, Budisallcë, Stubull, Lutogllavë dhe Tërstenik.

Arsyeja e ndërprerjes: Zgjerimi dhe përforcimi i rrjetit 2017, LOT 12 Pejë-Gjakovë.

2.

Më 04 dhe 05.09.2019 në TS 110/10 kV Klina do të ndërpritet:

Dalja 10 kV Klinavci (Kodi: 52000002) prej orës 09:00 deri në ora 15:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin fshatrat: Klinavc, Gjurgjevik i vogël, Kërnicë, Shtupel, Bingjë, Grapc, Leskoc, Krushevë e Vogël, Radulloc, Pataqan, Zllakuqan, Krushevë e Madhe, Ranoc, Berkovë dhe Rudicë.

Arsyeja e ndërprerjes: Zgjerimi dhe përforcimi i rrjetit 2017, LOT 12 Pejë-Gjakovë.

Mirëmbajte të planifikuar

1.

Më 05.09.2018 në TS 35/10kV Gurrakoci  do të ndërpritet:

Dalja 10kV Zallaqi (Kodi: 50052003)   prej orës 12:00 deri në ora 15:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike  do të mbesin: Gurakoc Musollët, Gurakoci, Prekalla, Trubohoci, Zabllaqi, Zallqi, Shalonovici, Osojani, Tupeqi, Bllagaqi dhe Dreja.

Arsyeja e ndërprerjes: Pastrim trasesë dhe ndërrimi i izolatorëve.

2.

Më 05.09.2018 në TS 35/10kV Klina do të ndërpritet:

Dalja 10kV Jagoda (Kodi: 52056005)  prej orës 09:00 deri në ora 15:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike  do të mbesin fshatrat: Jagodë, Budisallcë, Stublla, Lutogllava dhe Tersteniku.

Arsyeja e ndërprerjes: Ndërrim i shtyllave në tensionin e mesëm dhe pastrim traseje.

Prizren

Ndërprerje me kërkesë të KOSTT-it

-Nuk ka

Ndërprerje e domosdoshme për punimet për sigurinë e sistemit

-Nuk ka

Ndërprerje me kërkesë të palëve të treta

1.

Më 05.09.2018 në TS 35/10 kV Pirana do të ndërpritet:

TS 10/0.4 kV Serbica e Ulte II (Kodi: 30034005014)   prej orës 10:00 deri në ora 14:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike  do të mbesë: fshati Sërbicë e Ulët.;

Arsyeja e ndërprerjes: Kyçja e transformatorit të ri në rrjet.

Mirëmbajte të planifikuar

1.

Më 05.09.2018 në TS 35/10 kV Zhuri do të ndërpritet:

Dalja 10kV Poslishta (Kodi: 30035006)   prej orës 10:30 deri në ora 14:30

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike  do të mbesin: Poslishta, Grazhdaniku, Kobi I, Kobi II, Gurthyesi Renelual Tahiri, Poslishti I, Poslishti II, Vlashna I, Vlashna II dheMuradema.

Arsyeja e ndërprerjes: Revizion i LP.

2.

Më 05.09.2018 në TS 35/10 kV Sharri (Dragash) do të ndërpritet:

Dalja 10kV Bresana (Kodi: 30036007)   prej orës 10:30 deri në ora 15:30

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike  do të mbesin fshatrat: Blaq, Brodosanë, Buzez, Kuk, Kuklibeg, Zaplluxhe; afariste : N.P.T “Mulliri”  Buzez, N.T.P. Qumshtorja Sharri Kuk, Restoran Opoja.

Arsyeja e ndërprerjes: Pastrim traseje.

3.

Më 05.09.2018 në TS 35/10 kV Sharri (Dragash) do të ndërpritet:

Dalja 10kV Bellobrodi (Kodi: 30036008)   prej orës 10:30 deri në ora 15:30

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Bellobradi, Brruti, Kapre, Kosavë, Pllajnik, Shajne, Xërxe e Sharrit, Zgatar, Zym I Sharrit, Afariste: ILVA” Buqe, Restoran Dasma Zym, TS-IPKO dhe Vala.

Arsyeja e ndërprerjes: Pastrim traseje.

4.

Më 05.09.2018 në TS 35/10kV Dragash do të ndërpritet:

Dalja 10kV Transformatori T-1 (Kodi:300360)   prej orës 10:30 deri në ora 12:30

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike nuk  do të mbetet asnjë konsumator.

Arsyeja e ndërprerjes: Shqyrtim i mbrojtjes rele.

5.

Më 05.09.2018 në TS 35/10kV Dragash do të ndërpritet:

Dalja 10kV Transformatori T-2 (Kodi: 300360)   prej orës 12:30 deri në ora 14:30

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike nuk  do të mbetet asnjë konsumator.

Arsyeja e ndërprerjes: Shqyrtim i mbrojtjes rele.