VEDAT GASHI - FOTO FCB

Vedat Gashi garon për Asamblenë e Nju Jorkut -VIDEO

Shqiptaro-amerikanët zotohen ta mbështesin në zgjedhjet e gjashtë nëntorit Vedat Gashin i cili është kandidat për Asamblenë e Nju Jorkut.

Në Shtetet e Bashkuara të Amerikës janë mbledhur qindra shqiptar për të dhënë mbështetjen e tyre për Vedat Gashi i cili është kandidat për Asamblenë e Nju Jorkut.

Në këtë takim Gashi tha se puna e ndershme, integriteti, nderi dhe vendosmëria janë vlerat që do ta shoqërojnë mandatin e tij në ansamblenë e Nju Jorkut.