Vdekja e mistershme e Dëshira Lulashit

Në pjesën e dytë të emisionit të sontëm në “Drejtësia në Kosovë” do të transmetohet rrëfimi i një prindi nga Gjakova i cili ka ngritur dyshime për parregullsi gjatë operimit të së bijës së tij në Spitalin Rajonal të Gjakovës.

Vajza e Zymer Lulashit nga Gjakova kishte vdekur më 19 mars të këtij viti pas një ndërhyrjeje kirurgjike.

Si e rrëfen babai vdekjen e të bijës dhe bashkëbisedimin me doktorin që i operoi vajzën?

Si priti babai i Dëshira Lulashit për një orë autoambulancë për ta transferuar të bijën nga Spitali i Gjakovës në QKUK?

Gjithashtu në emisionin e sotëm mund të ndiqni edhe arsyetimin e doktorit që operoi vajzën e Zymer Lulashit.

Çka thotë drejtori i Spitalit Rajonal të Gjakovës në lidhje me rastin?

Cilat veprime i ka ndërmarrë prokuroria dhe policia pas marrjes se raportit për një vdekje të dyshimtë në QKUK?

Në pjesën tjetër të emisionit, “Drejtësia në Kosovë” zbulon të dhëna nga një dosje financiare e një grupi të dyshuar të cilët kanë transferuar rreth dy milion euro nga banka në Skenderaj për në bankat turke.

Miliona të dyshimta transferohen nga Skenderaj për në Turqi

Hulumtimi që përdor të dhëna financiare nga një hetim i një grupi të drogës zbardh se prokuroria e Mitrovicës kishte anashkaluar hetimin e rrjedhjes së parave.

Dosja e fjetur për më shumë se dy vite është zbuluar nga ekipi i Drejtësia në Kosovë.

Emisioni “Drejtësia në Kosovë” transmetohet çdo të premte nga ora 22:20 dhe repriza të hënën në mesditë.