Uran Ismaili: Viti 2019, vit i sigurimeve shëndetësore

Ministri i Shëndetësisë, Uran Ismaili tha sonte se është duke u bërë Fondi i Sigurimeve Shëndetësore, dhe procedurat për të janë duke u përfunduar. Me ligjin e ri të buxhetit do të pavarësohet edhe si organizatë e ndarë buxhetore, deklaroi Ismaili. Ai ka theksuar se viti 2019 është viti i sigurimeve shëndetësore, e cila është … Continue reading Uran Ismaili: Viti 2019, vit i sigurimeve shëndetësore