Të arrestuarit për grabitje sillen të prangosur para Gjykatës

Të pandehurit Genti Vatnikaj, Simon Pnishi, Jonson Pnishi dhe Bernard Nikollbibaj, duke vepruar në bashkëkryerje dyshohet se kanë grabitur shumën prej 2.500 euro të dëmtuarit Rron Krasniqi. Ata nuk u deklaruan fare, por mbështeten avokatët e tyre që masa e paraburgimit të ju zëvendësohet me një masë tjetër më të lehtë. Ndërkaq gjyqtari u procedurës … Continue reading Të arrestuarit për grabitje sillen të prangosur para Gjykatës