Ilustrim

Suharekë: Kërcënonte një grua përmes telefonit dhe mesazheve, arrestohet

Policia e Kosovës ka arrestuar një burrë nga Suhareka, i cili kishte shkelur urdhrin mbrojtës të Gjykatës dhe kishte vazhduar duke e shqetësuar dhe kërcënuar një grua përmes thirrjeve telefonike dhe mesazheve.

I dyshuari me vendim të prokurorit, është dërguar në qendrën e mbajtjes.