Sonte në ‘Drejtësia në Kosovë’: Tregimi për Mbrojtjen e Afërt të Policisë

Sonte në emisionin ‘Drejtësia në Kosovë’ në RTK në orën 22:20 do të transmetohet emisioni ekskluziv për Njësitin e Mbrojtjes së Afërt të Policisë së Kosovës.

Si u planifikua dhe si u realizua mbrojtja e institucioneve të Republikës së Kosovës në ditën e shpalljes së pavarësisë së Kosovës, 10 vite me parë?

Si mbrohen sekretet dhe si mbrohen personalitetet e larta nga njësia e mbrojtjes së afërt?

Cilat janë kujtimet dhe përvojat e këtij njësiti gjatë punës së tyre?

Cili ishte sulmi më i rrezikshëm ndaj policisë së Kosovës?

Ndiqni deklaratat e këtyre zyrtarëve për punën e tyre e gjithashtu ndiqni edhe deklaratat e zyrtarëve të shtetit për këta policë.

Emisioni “Drejtësia në Kosovë” transmetohet çdo të premte nga ora 22:20 në RTK dhe repriza të hënën në mesditë.