Foto-ilustrim

Sivjet 12 punëtorë kanë humbur jetën në vendin e punës

Niveli i ulët i sigurisë në punë, por edhe pakujdesia janë identifikuar si faktorët që kanë ndikuar që në 6 mujorin e parë të këtij viti, në Kosovë, 12  punëtorë të humbin jetën në vendet e tyre të punës, dhe 61 të mbesin të lënduar. Sipas inspektoratit të punës sektori publik është më i sigurt./21Media