Ilustrim

Situata e sigurisë në punë në sektorin privat diskutohet në Kuvend

Komisioni për të Drejtat e Njeriut, Barazi Gjinore, për Persona të Pagjetur dhe Peticione sot dot mbajë mbledhje.

Rendi i ditës:

  1. Miratimi i procesverbaleve të mbledhjeve të kaluara,
  2. Diskutim në Komision lidhur me temat: Siguria, shëndeti dhe kushtet e punës në sektorin privat në Kosovë dhe gjendja momentale lidhur me Koncept dokumentin dhe draftligjin gjithë përfshirës për skemat pensionale.

I ftuar, Skender Reqica – ministër i Punës dhe Mirëqenies Sociale,

  1. Të ndryshme.