Shtërpcë, komuna ndalon përkohësisht ndërtimi i mini-hidrocentralit

Me një vendim të ditës së sotme, inspektorati komunal i Shtërpces ka ndaluar përkohësisht ndërtimin e një hidrocentrali në këtë komunë me arsyetimin se “ka ardhur deri te turbullimit të ujit të pijshëm në rezervuar dhe kjo po e përkeqëson furnizimin e banorëve”. Inspektorati komunal i Shtërpcës e ka marrë këtë vendim të mërkurën, në … Continue reading Shtërpcë, komuna ndalon përkohësisht ndërtimi i mini-hidrocentralit